ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Αποφράξεις Ζωγράφου 210 75 22 298

Αποφράξεις Ζωγράφου

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Μην αφήνετε την βουλωμένη σας αποχέτευση να επηρεάσει αρνητικά την καθημερινότητα της οικογένειας σας ή της επιχείρησής σας. Η Αποφράξεις Ζωγράφου είναι εδώ 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες για να σας προσφέρει πλήρη κάλυψη υγιεινής σε οικίες, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες.

Στην Αποφράξεις Ζωγράφου καταλαβαίνουμε ότι οι βουλωμένες αποχετεύσεις και οι σωλήνες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνο σημαντικά προβλήματα αλλά επίσης να προκαλέσουν σοβαρές και δαπανηρές. μακροπρόθεσμες ζημίες. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε στη συντήρηση του συστήματος αποχέτευσης στο σπίτι, στο γραφείο ή στο εργοστάσιο. Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού στους οικιακούς, επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους στου Ζωγράφου για πάνω από 40 χρόνια.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η Αποφράξεις Ζωγράφου ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1976 ως μια οικογενειακή επιχείρηση. Εστιάζεται στην παροχή υπηρεσιών απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού δικτύων αποχετεύσεων σε ολόκληρη την Αθήνα. Εξυπηρετεί επαγγελματικούς χώρους, στρατόπεδα, νοσοκομεία, σχολεία, οικίες, πολυκατοικίες, πανεπιστήμια κ.α. Η εμπειρία μας από περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μας επιτρέπει να χειριζόμαστε όλα τα είδη προβλημάτων απόφραξης, που προέρχονται από την συσσώρευση οργανικών υλικών. Το γεγονός ότι “μπορούμε να κάνουμε αυτό που δεν μπορούν να κάνουν άλλοι” μας δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Create your website with WordPress.com
Ξεκινήστε
Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close