Αποφράξεις Ζωγράφου

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Η Αποφρακτική Ζωγράφου δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στις αποφράξεις αποχετεύσεων και εξυπηρετεί όλα τα προάστια της Αττικής. Η πολύχρονη πείρα μας δεν μας επιτρέπει να μιλάμε για παραπλανητικές προσφορές με στόχο ευκαιριακούς πελάτες. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να ικανοποιούμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.

ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΣΙΦΟΝΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΣΙΦΟΝΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 603 20 20 για όλο τον Ζωγράφου άμεσα κοντά σας

Οι Αποφράξεις Ζωγράφου προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Ζωγράφου.

Αποφραξεις Ζωγραφου σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Ζωγράφου – Καθαρισμός αποχέτευσης στου Ζωγράφου με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Ζωγράφου παρέχει:

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Ζωγράφου
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στου Ζωγράφου
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Ζωγράφου
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στου Ζωγράφου
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Ζωγράφου
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στου Ζωγράφου
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Ζωγράφου
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στου Ζωγράφου
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η αποφρακτική εταιρία του Ζωγράφου ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Ζωγραφου με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Τεχνικοί της Αποφράξεις Ζωγράφου κάνουν διάγνωση με κάμερα στον Ζωγράφο
Τεχνικοί της Αποφράξεις Ζωγράφου κάνουν διάγνωση με κάμερα στον Ζωγράφο

Οι Αποφραξεις Ζωγραφου καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφράξεις Ζωγράφου, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Απόφραξη στου Ζωγράφου και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Αποφραξη στου Ζωγραφου και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα, που βρίσκουμε μέσω της επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα. Είναι σίγουρα όχι ασυνήθιστο για τους σωλήνες αποχέτευσης να έχουν ένα συνδυασμό αυτών των προβλημάτων:

Όταν ένας σωλήνας αποχέτευσης ή αποχέτευσης έχει τοποθετηθεί λανθασμένα ή είναι πολύ παλαιός και έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά με ημερομηνία λήξης, είναι σύνηθες να συρρικνώνεται εξ ολοκλήρου με το πέρασμα του χρόνου. Πρόκειται για ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί αμέσως.

Τα δέντρα είναι πολύ αποτελεσματικά στην εύρεση νερού στο έδαφος. Ίσως αναρωτιέστε πώς οι ρίζες μπορούν να διεισδύσουν στο σωλήνα αποχέτευσης αλλά μπορούν και το κάνουν. Η αλήθεια είναι ότι η διείσδυση ριζών μπορεί να είναι ένα σοβαρό ζήτημα, καθώς οι σωληνώσεις αποχέτευσης μπορούν να βουλώσουν εντελώς από ρίζες στο σημείο που απλά δεν υπάρχει χώρος για να αποστραγγιστεί το νερό. Αυτό συνήθως προκαλείται από μια ρωγμή στο σωλήνα αποχέτευσης. Η προσβολή από ρίζες αυξάνει επίσης τις πιθανότητες μπλοκαρισμάτων από άλλα, οργανικά υλικά που συσσωρεύονται στον σωλήνα. Είναι πολύ εύκολο να διαγνώσετε αυτό το πρόβλημα με μια επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Create your website with WordPress.com
Ξεκινήστε
Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close