ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Αποφράξεις Ζωγράφου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 210 70 18 135

αποφραξη κουζινας απο την Αποφραξεις Ζωγραφου
αποφραξη κουζινας απο την Αποφραξεις Ζωγραφου

Η Αποφράξεις Αθήνα εξυπηρετεί και την περιοχή του ΖωγράφουΑποφραξεις Ζωγραφου

Με 40 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο των αποφράξεων, των αποχετεύσεων και των αντλήσεων υδάτων, η Αποφράξεις Ζωγράφου είναι η πιο εγγυημένη λύση για προβλήματα που αφορούν φραγμένους σωλήνες, υπερχειλίσεις υδάτων κ.α. Καλέστε μας τώρα και οι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού μας τμήματος θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν το μέγεθος του προβλήματός σας και να βρουν για εσάς την καλύτερη λύση, την κατάλληλη χρονική στιγμή, στο χαμηλότερο κόστος, με το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

Είτε χρειαστείτε τεχνικό για να ξεμπλοκάρει ένα βουλωμένο σωλήνα ή την αποχέτευση των ομβρίων υδάτων, είτε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στις αποχετεύσεις σας, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε. Για γρήγορη εξυπηρέτηση για την απόφραξη των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων, μπορείτε να υπολογίζετε στους ειδικούς της Αποφράξεις Ζωγράφου.

Από τη στιγμή που έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, το πρόβλημα γίνεται δικό μας. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν την εμπειρία, τη γνώση και τον εξοπλισμό, για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε έχει συμβεί. Επίσης η Αποφράξεις Ζωγράφου είναι εδώ για να μεριμνήσει πριν συμβεί η ζημιά, με τακτικές και προληπτικές συντηρήσεις και επαγγελματικούς καθαρισμούς στα φρεάτια και τις υδρορροές του δικτύου σας.

 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων και εργοστασίων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις βιοτεχνιών στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις εστιατορίων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις επιχειρήσεων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις γραφείων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις εμπορικών χώρων και καταστημάτων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις ξενοδοχείων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις πανεπιστημίων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις δημόσιων οργανισμών στου Ζωγράφου
  Λίπη από φρεάτια - Αποφραξεις Ζωγραφου
  Λίπη από φρεάτια στου Ζωγράφου

Αποφραξεις Ζωγραφου για έκτακτες περιπτώσεις

Μια ξαφνική νεροποντή μπορεί να προκαλέσει χιλιάδες προβλήματα σε μια περιοχή. Το πιο συνηθισμένο φαινόμενο είναι πλημμυρισμένα φρεάτια και δρόμοι. Έτσι δημιουργείται ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο και δύσκολη μετακίνηση. Ειδικότερα για τα μικρά παιδιά και τους ηλικιωμένους ανθρώπους όπως και για τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι κίνδυνοι ατυχημάτων είναι πολύ πιθανοί όταν επικρατεί μια τέτοια κατάσταση. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να προνοήσουμε ώστε να προλάβουμε και να αποφύγουμε τα χειρότερα.
Φωνάζουμε σήμερα κιόλας την πιο έμπειρη στα αποχετευτικά συστήματα εταιρεία. Της αναθέτουμε μια πρώτη επιθεώρηση των αποχετευτικών μας δικτύων με κάμερα και αν χρειαστεί αναλαμβάνει και την απόφραξή τους.

Σήμερα υπάρχουν πολλές εταιρείες στο χώρο των αποφράξεων. Η επιλογή είναι δική μας και θα πρέπει να γίνεται λαμβάνοντας υπ’ όψιν όχι μόνο το κόστος αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών της.
Η εταιρεία Αποφραξεις Ζωγραφου δρα στο χώρο των αποφράξεων από το 1970.

Έχοντας στην κατοχή της εκπαιδευμένο προσωπικό και ένα μεγάλο στόλο από εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα οχήματα, αναλαμβάνει την απόφραξη και τον καθαρισμό:

 • Φρεατίων, υδρορροών, αποχετεύσεων, τουαλετών και κουζινών
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε πλημμυρισμένο χώρο
 • Μηνιαίες, τρίμηνες και εξάμηνες συντηρήσεις αγωγών και δικτύων
 • Επιθεωρήσεις αποχετεύσεων με κάμερα.

Αποφραξεις… δίπλα σας 365 ημέρες το χρόνο, ολόκληρο το 24ωρο, Κυριακές, αργίες και μόλις μέσα σε 15 λεπτά!

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή από την Αποφράξεις Ζωγράφου

Καθαρισμός με πιεστικό Αποφραξεις Ζωγραφου
Καθαρισμός με πιεστικό στου Ζωγράφου

Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μια από τις καλύτερες προληπτικές μεθόδους της Αποφραξεις Ζωγραφου για να διασφαλίσουμε ότι το σύστημα αποχέτευσης σας θα λειτουργεί άψογα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μέθοδος υδροβολής με υψηλή πίεση νερού στα δίκτυα της αποχέτευσής σας είναι ο πιο αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος καθαρισμού των σωλήνων.

Create your website with WordPress.com
Ξεκινήστε
Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close